Terugbetaal- & retourneringsbeleid

U kan de bij ons online gekochte artikelen ruilen en/of retourneren binnen 14 werkdagen.
Deze 14 dagen gaan pas in wanneer u het product hebt ontvangen. Dit geld voor alle artikelen.

Let op: U kan geen gebruikte artikelen naar ons retourneren!

Hoe werkt retouren? 

Als u wenst te ruilen of retourneren moet het artikel in een goede en stevige verpakking zitten. Zorgt u er dan ook voor dat de verpakking opgevuld is met opvul materiaal, zodat het product beschermd blijft tijdens transport. Verstuur altijd een compleet ingevuld retourformulier mee met het product. Het retourformulier vindt u onderaan deze pagina.

Onderaan het retourformulier vindt u het retouradres. Knip deze uit en plak deze op de doos of envelop voor de retourzending. Zorg ervoor dat deze goed zichtbaar is. Geef hierna het paketje af aan het dichtstbijzijnde postkantoor of een PostNL-punt.

Let op: risico en kosten met betrekking tot een retourzending zijn voor eigen rekening. Wij raden u dan ook aan om het pakket met een Track & Trace code te versturen en deze goed te bewaren. Indien de geretourneerde artikelen beschadigd zijn, zullen wij dit aan u moeten doorberekenen.

Ruilen:
Wij brengen geen verzendkostenkosten in rekening om uw order opnieuw te versturen wanneer u een artikel wenst te ruilen.

Retourbetalingen:
Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen dan zullen wij het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten op uw bank- of gironummer waarmee de bestelling is betaald.  Dat zal altijd binnen 10 werkdagen plaatsvinden.

Klachtenservice:
Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat u na uw aankoop een materiaal- en/of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan om de geleverde artikelen meteen na ontvangt goed te controleren. Mochten er gebreken zijn dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden via:

Email: info@scentza.nl
of via het contactformulier

 

Retourformulier: Klik hier

Top