We horen vaak: “Ik koop geen Geurstokjes omdat ze niet werken! Of ze verdampen gewoon na een paar weken.” Als je je ooit zo hebt gevoeld, begrijpen we je frustratie. De waarheid is dat niet alle Geurstokjes gelijk zijn. Laat ons uitleggen waarom die van Fox & Wolf anders zijn en hoe je het meeste uit je Geurstokjes kunt halen.

HET PROBLEEM MET VEEL GEURSTOKJES IS

Veel Geurstokjes presteren ondermaats om een paar belangrijke redenen:

1. Ingrediënten: De meeste merken gebruiken tot 70% alcohol in hun diffusers. Alcohol verdampt snel, waardoor de geur binnen de eerste twee weken vervliegt. Deze snelle verdampingssnelheid verkort niet alleen de levensduur, maar resulteert ook in een zwakkere geur.

2. Plaatsing: Geurstokjes moet worden geplaatst in gebieden met weinig luchtbeweging om effectief te werken. Drukbezochte ruimten zoals woonkamers kunnen de geurverspreiding verstoren omdat de luchtbeweging de geur te snel verplaatst.

WAAROM DE FOX & WOLF GEURSTOKJES WEL WERKEN

Bij FOX & WOLF maken ze de Geurstokjes met de beste ingrediënten en aandacht voor detail:

1. Eersteklas ingrediënten: Ze gebruiken een plantaardige verdampingsolie in plaats van alcohol. Deze basis verdampt langzaam en gestaag, waardoor de geur over een langere periode consistent vrijkomt. Dit betekent dat ze gemiddeld 2 tot 3 maanden meegaan en veel klanten melden zelfs een langere levensduur.

2. Effectieve plaatsing: De Geurstokjes zijn ontworpen om het beste te presteren in ruimtes met minimale luchtbeweging, zoals logeerkamers, gangen badkamers of toilet. Hierdoor kan de geur de ruimte geleidelijk en consistent vullen, wat de sfeer verbetert zonder overheersend te zijn.

DE KRACHT VAN DE GEUR

Stel je het volgende scenario voor: U bevindt zich in een sfeervolle zaal van 150 m² op uw favoriete trouwlocatie en u hebt het een beetje koud terwijl de gasten op het punt staan te arriveren. U besluit een klein halogeenverwarmingselement te gebruiken om de ruimte op te warmen, maar ontdekt dat het zelfs na een paar uur nog niet werkt. Waarom? Omdat soms zelfs de meest goedbedoelde oplossingen niet de benodigde kracht hebben. Geurkeuzes werken op een vergelijkbare manier. Een rietverspreider moet krachtig genoeg zijn om de ruimte te vullen waar hij voor bedoeld is, zonder overweldigd te worden door een te groot oppervlak of te veel luchtbeweging.

HOE VERZORG JE FOX & WOLF GEURSTOKJES

Volg deze eenvoudige stappen om het meeste uit je FOX & WOLF geurstokjes te halen:

1. Plaatsing: Kies een locatie met minimale luchtverplaatsing, zoals een badkamer, toilet, gang of logeerkamer.
2. Opstelling:
– Plaats je rietverspreider in de gewenste ruimte.
– Verwijder de stop.
– Plaats 6-10 rietstengels in de diffuser. Voeg na 6 weken eventueel resterende rietjes toe.
3. Onderhoud: Onze rietjes zijn ontworpen om niet te verstoppen, dus je hoeft ze niet om te draaien. Als je echter merkt dat de geur minder wordt, kun je de rietjes omdraaien om de geur te verversen.
4. Veiligheid: Zorg ervoor dat je alle resterende olie van de bodem van het flesje veegt voordat je het op een beschermde, vlakke ondergrond plaatst.

Als je deze richtlijnen volgt, kun je tot 2-3 maanden genieten van een heerlijk aroma uit de 200 ml Geurstokjes, afhankelijk van de luchtstroom en kamertemperatuur.

CONCLUSIE

Als je geurstokjes zoekt die echt werken, kies dan voor FOX & WOLF. Kwaliteit, gecombineerd met de beste ingrediënten en een doordacht ontwerp, zorgt ervoor dat de geurstokjes zich onderscheiden van de massa. Ervaar zelf het verschil en transformeer je ruimte met de luxe geuren van Fox & Wolf.

Pascal “mijn favoriet” Shin Rin Yoku

Top