Een eigen bedrijf starten, wauw!

Dat is al een hele onderneming zeg. Maar we wilde het al zo lang en nooit waren wij er aan begonnen, tot nu.

Onze dochters, inmiddels 16 en 19, hadden beide een baantje bij de Jumbo. Mooi wat bijverdienen! Maar al gauw bleek dat ze daar niet gelukkig van werden. Mam! kunnen we niet wat voor ons zelf beginnen? Amber was hier al druk mee door haar overheerlijke baksels aan de man te brengen. Kunnen wij niet een winkel starten?

Maar wat gaan we dan aanbieden? Alles is al te koop online. En dat klopt ook, je kan het zo gek niet verzinnen of het wordt al te koop aangeboden. Amber ” ja hallo, we kunnen toch mijn taarten en zo verkopen?” En daar hebben we ook serieus naar gekeken maar al gauw bleek dat dit toch wel een behoorlijke uitdaging zou zijn. De tijd om taarten te maken, het bezorgen ect.

Maar wat dan wel?

Geur artikelen voor in huis, wie wil er nu geen lekkere geuren in huis!
Wat is er allemaal al te koop op dit gebied? Echt ontzettend veel, maar goed je moet toch ergens mee beginnen en dit sprak ons allemaal wel aan.

Welke merken? WoodWick, Rituals, Yankee Candle? Deze worden al op zoveel verschillende plekken aangeboden.
Op den duur vonden we Fox & Wolf, een Spaanse groothandel in heerlijke geur artikelen voor in huis. Ze hebben een mooi assortiment aan geurkaarsen, smeltwax, en geurstokjes. De producten zien er goed uit dus we hebben contact met ze opgenomen.
Inmiddels hebben we onze eerste bestelling gedaan en ontvangen en hebben we al verschillende producten zelf getest en wij zijn super enthousiast! Ik hoop onze klanten straks ook.

Naast de geur artikelen wilde we ook graag cadeau artikelen aanbieden, leuk om weg te geven als cadeau of om gewoon lekker voor jezelf te kopen. Maar wat ga je dan inkopen, er is zoveel. Welke producten zijn in trek? Geen idee? We hebben daarom bij verschillende leveranciers artikelen gekocht die wel zelf leuk zouden vinden om te geven of cadeau te krijgen. Maar of we de goede keuze hebben gemaakt? We gaan het zien. Best spannend allemaal maar goed niet geschoten is altijd mis. Toch?

Graag willen we bedanken:

Henk Haandrikman van Kracht Internetmarketing voor het bouwen van onze webwinkel en alle verdere ondersteuning.
krachtinternetmarketing.nl

Marco Potgieter van VA communication by design voor het ontwerpen van ons bedrijfslogo / uitstraling.
va.design

Dianne de Goeijen van Fotografie Dianne de Goeijen voor het maken van onze foto op de “over ons” pagina.
diannedegoeijen.nl

Peter Spit van Ivy Media Videoproducties voor het maken van onze productvideo op de hoofdpagina.
ivymedia.nl

 

 

 

 

 

 

 

Top